Občina velike Lašče | Občina

Za izjemne uspehe v športu.
Pohvala župana je bila podeljena 10. junija 2000.

Gimnastičarke osnovne šole Primoža Trubarja Velike Lašče predstavljajo paradno disciplino vsega športa na šoli, ki ga nadvse uspešno in vztrajno vodi prof. Ana Peček. Gimnastiko obiskuje povprečno 30 deklic od 1. do 8. razreda, dvakrat do trikrat tedensko. Udeležujejo se tekmovanj v kategoriji mlajših in starejših deklic.
Na državnih prvenstvih v gimnastiki so v zadnjih sedmih letih v samem vrhu tako ekipno, kakor tudi posamično. V akrobatiki so mlajše deklice v letošnjem letu državne prvakinje, starejše pa na drugem mestu. V skokih z male prožne ponjave so starejše deklice državne prvakinje, mlajše pa na tretjem mestu.
50 pokalov, kolikor so jih osvojili v sedmih letih, krasi police na raznih mestih v osnovni šoli. To je več kot očiten dokaz izjemnih uspehov gimnastičark in mentorice prof. Ane Peček.

Pin It
 

Kontaktni obrazec

Pišite nam

Prosimo, zaupajte nam pravi e-naslov, da vam bomo lahko odgovorili.

Občina Velike Lašče

Več o nas

"Ni potrebno, da je to vaš rodni kraj; dovolj je, da ste le nekaj let vdihavali ta zrak. Lašč ne pozabite nikoli! Pravi Laščan pa naj gre kamorkoli, čisto vseeno je: Amerika, Sibirija, Dunaj ali Beograd. Vsa tista čudežna okolica gre z njim."

(Ivan Pucelj)
 
Levstikov trg 1, 1315 Velike Lašče
 

Pokličite nas

+386 1 7810 370

 

Sledite nam na socialnih omrežjih