Občina velike Lašče | Občina

Za izjemne uspehe v šoli.
Pohvala župana je bila podeljena 9. junija 2001.

Anže Starič, ki obiskuje 7. razred Osnovne šole Primoža Trubarja Velike Lašče, je učenec, na katerega so ponosni učitelji in učenci te šole. Odlikuje ga vztrajnost, velika zainteresiranost, odgovornost in visoka kultura obnašanja.
Že v 3. in 4. razredu je v programiranju LOGO dosegel dvakrat tretje mesto v državi. V 6. razredu je osvojil srebrno Vegovo priznanje, v 7. razredu pa je z znanjem dobesedno eksplodiral.
Iz matematike je osvojil zlato Vegovo priznanje, osvojil je zlato Stefanovo priznanje iz fizike, srebrno Pregljevo priznanje iz kemije, 13. mesto v državi iz logike, kar je dosežek, ki ga osvojijo le redki učenci v državi.
Računalništvo obvlada v vseh elementih. Preko interneta, elektronske pošte komunicira po vsem svetu. Najrajši pa programira.
V vseh dosedanjih razredih je bil odličen učenec. Zelo rad obiskuje knjižnico, veliko bere, rad pomaga sošolcem, ki imajo učne težave, na področju športa pa je zagnan kolesar z gorskim kolesom.

Pin It
 

Kontaktni obrazec

Pišite nam

Prosimo, zaupajte nam pravi e-naslov, da vam bomo lahko odgovorili.

Občina Velike Lašče

Več o nas

"Ni potrebno, da je to vaš rodni kraj; dovolj je, da ste le nekaj let vdihavali ta zrak. Lašč ne pozabite nikoli! Pravi Laščan pa naj gre kamorkoli, čisto vseeno je: Amerika, Sibirija, Dunaj ali Beograd. Vsa tista čudežna okolica gre z njim."

(Ivan Pucelj)
 
Levstikov trg 1, 1315 Velike Lašče
 

Pokličite nas

+386 1 7810 370

 

Sledite nam na socialnih omrežjih