Občina velike Lašče | Občina

Za izjemne uspehe v osnovni šoli.
Pohvala župana je bila podeljena 8. junija 2007.

Nastja je z izjemnim občutkom za sočloveka in za lepo slovensko besedo razveseljevala s svojimi spisi na različnih slovesnostih in kulturnih prireditvah. Osvojila je srebrni Cankarjevi priznanji pri slovenskem jeziku v 8. in 9. razredu. Literarno ustvarjanje jo je pripeljalo na Roševe dneve, kjer so njen prispevek nagradili z objavo v zborniku.
Poleg literarnega ustvarjanja se je izkazala tudi na matematično-logičnem področju. Vsako leto se je uvrstila na državno tekmovanje iz logike - osvojila je srebrno priznanje, prav tako tudi dve srebrni priznanji v matematiki.
Nastja je odlična glasbenica. V glasbeni šoli se uči igranja na klavir in letos je na regijskem tekmovanju prejela za svoje poustvarjalne dosežke srebrno priznanje. Ni pa le izvrstna interpretatorka, ampak tudi sama ustvarja na tem področju.
Ob vseh svojih darovih pa zna vedno znova prisluhniti sošolkam in sošolcem, jim pomagati in si vzeti čas zanje.

Pin It
 

Kontaktni obrazec

Pišite nam

Prosimo, zaupajte nam pravi e-naslov, da vam bomo lahko odgovorili.

Občina Velike Lašče

Več o nas

"Ni potrebno, da je to vaš rodni kraj; dovolj je, da ste le nekaj let vdihavali ta zrak. Lašč ne pozabite nikoli! Pravi Laščan pa naj gre kamorkoli, čisto vseeno je: Amerika, Sibirija, Dunaj ali Beograd. Vsa tista čudežna okolica gre z njim."

(Ivan Pucelj)
 
Levstikov trg 1, 1315 Velike Lašče
 

Pokličite nas

+386 1 7810 370

 

Sledite nam na socialnih omrežjih