Občina velike Lašče | Občina

Za izjemne uspehe v osnovni šoli.
Pohvala župana je bila podeljena 5. junija 2010.

Špela je bila vsa leta odlična učenka. Je izjemno prizadevno in odgovorno dekle. Poleg vestno opravljenih šolskih nalog se je udeleževala različnih šolskih  in državnih tekmovanj, na katerih je dosegala izjemne uspehe. Pri matematiki je od četrtega razreda zasedala prva mesta na šolskih tekmovanjih, v sedmem in osmem razredu pa se je uvrstila na državno tekmovanje in obakrat osvojila zlato Vegovo priznanje.
Izredno uspešna je bila tudi na področju logike – poleg bronastih priznanj je lansko leto osvojila srebrno, ki ga je letos nadgradila z zlatim priznanjem. V letošnjem šolskem letu je osvojila kar štiri srebrna priznanja: Cankarjevo pri slovenščini, Preglovo pri kemiji, Vegovo pri matematiki in Stefanovo pri fiziki, ki ga je osvojila tudi v lanskem šolskem letu.
Na vsa tekmovanja se je odgovorno pripravljala, ob tem pa končala tudi nižjo glasbeno šolo in vseh devet let  sodelovala pri bralni znački.

Pin It
 

Kontaktni obrazec

Pišite nam

Prosimo, zaupajte nam pravi e-naslov, da vam bomo lahko odgovorili.

Občina Velike Lašče

Več o nas

"Ni potrebno, da je to vaš rodni kraj; dovolj je, da ste le nekaj let vdihavali ta zrak. Lašč ne pozabite nikoli! Pravi Laščan pa naj gre kamorkoli, čisto vseeno je: Amerika, Sibirija, Dunaj ali Beograd. Vsa tista čudežna okolica gre z njim."

(Ivan Pucelj)
 
Levstikov trg 1, 1315 Velike Lašče
 

Pokličite nas

+386 1 7810 370

 

Sledite nam na socialnih omrežjih