Občina velike Lašče | Občina

Za izjemne uspehe v Osnovni šoli Primoža Trubarja Velike Lašče.

Ida Rigler je vseh devet let šolanja vzorna učenka s samimi odličnimi ocenami. V 7. razredu je uspešno zastopala svoj razred kot predsednica oddelčne skupnosti. Vedno je priskočila na pomoč učno šibkejšim sošolcem in z izostrenim posluhom za pravičnost pomagala pri izboljšanju medsebojnih odnosov v skupini. Njen odnos do učiteljev in vseh zaposlenih na šoli je korekten.
Poleg rednega šolskega dela je uspešno sodelovala pri literarnih in likovnih natečajih in razpisih. Redno se je udeleževala večine šolskih tekmovanj in se večkrat uvrstila tudi na regijska. V 9. razredu je osvojila srebrno priznanje iz kemije, matematike in logike ter zlato priznanje iz diabetesa.
V šolskem letu 2011/2012 je osvojila srebrno priznanje iz fizike, matematike in diabetesa ter zlato Preglovo priznanje iz kemije.
Učenci, kot je Ida, nam dajejo moč in pogum za nadaljnje delo in potrditev, da gremo v pravo smer.

Pin It
 

Kontaktni obrazec

Pišite nam

Prosimo, zaupajte nam pravi e-naslov, da vam bomo lahko odgovorili.

Občina Velike Lašče

Več o nas

"Ni potrebno, da je to vaš rodni kraj; dovolj je, da ste le nekaj let vdihavali ta zrak. Lašč ne pozabite nikoli! Pravi Laščan pa naj gre kamorkoli, čisto vseeno je: Amerika, Sibirija, Dunaj ali Beograd. Vsa tista čudežna okolica gre z njim."

(Ivan Pucelj)
 
Levstikov trg 1, 1315 Velike Lašče
 

Pokličite nas

+386 1 7810 370

 

Sledite nam na socialnih omrežjih