Občina velike Lašče | Občina

Za naslov državnih prvakov v igri Med dvema ognjema.

V Osnovni šoli Primoža Trubarja Velike Lašče so na področju športa na razredni stopnji naši učenci izjemno uspešni v igri Med dvema ognjema. Tekmovanja vsako leto potekajo preko ŠKL. Dvakrat so bila tekmovanja izvedena tudi v naši športni dvorani. Učenci pod mentorstvom ga. Simone Bavdek in ga. Branke Levstik trenirajo v okviru interesne dejavnosti, dodatno pa tudi v prostem času. In kakšne uspehe so dosegli?
Naši učenci 3. in 4. razreda so v šolskem letu 2012/13 postali državni prvaki ŠKL v igri Med dvema ognjema. Isti učenci (ista ekipa), so v šol. letu 2011/12 na državnem nivoju v ŠKL Med dvema ognjema dosegli drugo mesto. Isti učenci (ista ekipa) so v šolskem letu 2010/11 postali državni prvaki ŠKL v igri Med dvema ognjema. Vsa tri leta so trenirali pod vodstvom mentorice ge. Simone Bavdek. V treh letih so bili torej dvakrat državni prvaki in enkrat drugi. Ti učenci so:

Živa Fileš  Domen Benčina  Jon Indihar 
Lara Perhaj Maj Kikelj Lovro kutnar
Hana Debeljak Žiga Vilhar Luka Marolt
Katja Indihar Ana Kastigar Anže Purkart
Zala Kastelic Lovro prijatelj Zala Starc
Ema Kopač Andraž Gruden Miha Marinč
Hana Ahac Jon Hvala Anže Šeme
Bor Žužek    
Pin It
 

Kontaktni obrazec

Pišite nam

Prosimo, zaupajte nam pravi e-naslov, da vam bomo lahko odgovorili.

Občina Velike Lašče

Več o nas

"Ni potrebno, da je to vaš rodni kraj; dovolj je, da ste le nekaj let vdihavali ta zrak. Lašč ne pozabite nikoli! Pravi Laščan pa naj gre kamorkoli, čisto vseeno je: Amerika, Sibirija, Dunaj ali Beograd. Vsa tista čudežna okolica gre z njim."

(Ivan Pucelj)
 
Levstikov trg 1, 1315 Velike Lašče
 

Pokličite nas

+386 1 7810 370

 

Sledite nam na socialnih omrežjih