Občina velike Lašče | Občina

Za 10-letno delovanje.

Nogometni klub Velike Lašče je bil ustanovljen leta 2003. V vseh desetih letih delovanja združuje ljubitelje te pregovorno najbolj množične »postranske zadeve« v svetu.
V prvi vrsti je njihovo poslanstvo vzgoja mladih športnikov, ki jih trenirajo izkušeni nogometaši in trenerji, katerih nogometna filozofija temelji na dobri tehnični usposobljenosti in tekmovalnosti. Nogometne ekipe so vključene v ligaška tekmovanja v okviru Nogometne zveze Slovenije in Mestne nogometne zveze Ljubljana, sodelujejo pa tudi na številnih nogometnih turnirjih na travi, na asfaltu in v dvoranah. Dobro delo trenerjev je že v prvih letih obrodilo sadove, kar dokazujejo dobri rezultati in veliko število osvojenih pokalov. Kar nekaj mladih nogometašev, ki so se prvih nogometnih korakov in preigravanj ter strelov na gol učili prav v vrstah Nogometnega kluba Velike Lašče, nadaljuje svojo nogometno kariero v državni reprezentanci oz. igrajo v svoji kategoriji v prvi državni ligi. Poleg uspešnih mladih nogometašev pa klub premore tudi zelo uspešno ekipo, ki se udeležuje veteranskih turnirjev. Nogometni klub Velike Lašče s svojimi trenerji igra eno vidnejših vlog v naši občini pri razvoju nogometa in športa kot celote.

Pin It
 

Kontaktni obrazec

Pišite nam

Prosimo, zaupajte nam pravi e-naslov, da vam bomo lahko odgovorili.

Občina Velike Lašče

Več o nas

"Ni potrebno, da je to vaš rodni kraj; dovolj je, da ste le nekaj let vdihavali ta zrak. Lašč ne pozabite nikoli! Pravi Laščan pa naj gre kamorkoli, čisto vseeno je: Amerika, Sibirija, Dunaj ali Beograd. Vsa tista čudežna okolica gre z njim."

(Ivan Pucelj)
 
Levstikov trg 1, 1315 Velike Lašče
 

Pokličite nas

+386 1 7810 370

 

Sledite nam na socialnih omrežjih