Občina velike Lašče | Občina

Pohvalo župana prejme Marjan Cimperman za večletno uspešno vodenje Krajevnega odbora Rute.
Pohvala župana je bila podeljena na slavnostni akademiji ob občinskem prazniku, 5. junija 2015. 


Obrazložitev ob podelitvi:

Marjan Cimperman je postal predsednik Krajevnega odbora Rute oktobra 2007. S svojo umirjenostjo in prizadevanjem za skupno dobro je povezal krajane Rut v krajevni odbor, ki je dajal konstruktivne predloge za potrebne investicije na Rutarski planoti, občasno pa tudi organiziral krajane, da so s skupnim delom prispevali k razvoju Rut. Očistili so vsa divja odlagališča in z udarniškim delom zgradili gasilsko garažo pri nekdanji podružnični šoli Mohorje, občina pa je poskrbela za ureditev ekološkega otoka in postavitev otroških igral na šolskem vrtu. V času, odkar Marjan Cimperman vodi Krajevni odbor Rute, so bili asfaltirani številni cestni odseki in obnovljeni posamezni deli vodovodnega omrežja. Postavljenih je bilo tudi več luči javne razsvetljave in Marjan Cimperman je pri vseh naštetih investicijah poskrbel za pridobitev ustreznih soglasij lastnikov zemljišč.

Marjan Cimperman je kot predsednik Krajevnega odbora Rute vedno opozarjal na potrebe prebivalcev Rut, vseskozi dejavno sodeloval z občino in se skupaj z ostalimi s hvaležnostjo veselil vsake pridobitve posebej.

Pin It
 

Kontaktni obrazec

Pišite nam

Prosimo, zaupajte nam pravi e-naslov, da vam bomo lahko odgovorili.

Občina Velike Lašče

Več o nas

"Ni potrebno, da je to vaš rodni kraj; dovolj je, da ste le nekaj let vdihavali ta zrak. Lašč ne pozabite nikoli! Pravi Laščan pa naj gre kamorkoli, čisto vseeno je: Amerika, Sibirija, Dunaj ali Beograd. Vsa tista čudežna okolica gre z njim."

(Ivan Pucelj)
 
Levstikov trg 1, 1315 Velike Lašče
 

Pokličite nas

+386 1 7810 370

 

Sledite nam na socialnih omrežjih