Občina velike Lašče | Občina

Pohvalo župana prejmeta ekipi Osnovne šole Primoža Trubarja Velike Lašče za naslov državnih prvakov v igri Med dvema ognjema. 

 

Sobota, 23. maja 2015, bo Osnovni šoli Primoža Trubarja Velike Lašče ostala v lepem spominu. Na finalnem turnirju v igri Med dvema ognjema sta ekipi 1. in 2. razreda ter 5. in 6. razreda osvojili naslov državnega prvaka. Ekipa 3. in 4. razreda pa je osvojila 6. mesto.

Na finalni turnir so se vse tri ekipe uvrstile z zmago na turnirju na Dobrovi. Ekipa 5. in 6. razreda je na finale odšla z željo in ciljem po ubranitvi lanskoletnega naslova. Ob odlični igri neponovljive generacije 2003 je ekipi to tudi uspelo. V šestih letih nastopanja je generacija 2003 kar štirikrat osvojila naslov končnega zmagovalca.

Tudi ekipa 1. in 2. razreda je na finalnem turnirju prikazala največ in prav tako zanesljivo osvojila prvo mesto. Mentorji ekip so bili Branka Levstik, Simona Bavdek in Bojan Novak.

Pin It
 

Kontaktni obrazec

Pišite nam

Prosimo, zaupajte nam pravi e-naslov, da vam bomo lahko odgovorili.

Občina Velike Lašče

Več o nas

"Ni potrebno, da je to vaš rodni kraj; dovolj je, da ste le nekaj let vdihavali ta zrak. Lašč ne pozabite nikoli! Pravi Laščan pa naj gre kamorkoli, čisto vseeno je: Amerika, Sibirija, Dunaj ali Beograd. Vsa tista čudežna okolica gre z njim."

(Ivan Pucelj)
 
Levstikov trg 1, 1315 Velike Lašče
 

Pokličite nas

+386 1 7810 370

 

Sledite nam na socialnih omrežjih