Občina velike Lašče | Občina

Pohvalo župana prejme ZALA STARC za izjemne uspehe v Osnovni šoli Primoža Trubarja Velike Lašče. 


Zala Starc je devetošolka, ki bo v devetih letih šolanja na OŠ Primoža Trubarja Velikie Lašče pustila izreden vtis in dosegla odlične učne rezultate.

Zala je imela v vseh letih šolanja le en predmet zaključen s prav dobro oceno, vse ostale ocene so odlične. To je izjemen rezultat, ki pa ga je Zala nadgradila še s številnimi srebrnimi in bronastimi priznanji na tekmovanjih iz znanja na državnem nivoju. Dobila je tri srebrna priznanja iz razvedrilne matematike, dve srebrni priznanji na Vegovem tekmovanju, eno srebrno priznanje na tekmovanju iz logike in eno bronasto priznanje na tekmovanju iz kemijskih poskusov.

Na vsakem koraku se poleg njenih izjemnih rezultatov na učnem področju kaže tudi njena čudovita osebnost – vljudnost do starejših ter prijazen in spoštljiv odnos do drugih učencev. V letošnjem šolskem letu pa se je še posebej izkazala pri organizaciji dobrodelnega teka in valete.

Občina Velike Lašče | Zala Starc priznanje 2018

Devetošolka Zala Starc ob prejemu županove pohvale

Pin It
 

Kontaktni obrazec

Pišite nam

Prosimo, zaupajte nam pravi e-naslov, da vam bomo lahko odgovorili.

Občina Velike Lašče

Več o nas

"Ni potrebno, da je to vaš rodni kraj; dovolj je, da ste le nekaj let vdihavali ta zrak. Lašč ne pozabite nikoli! Pravi Laščan pa naj gre kamorkoli, čisto vseeno je: Amerika, Sibirija, Dunaj ali Beograd. Vsa tista čudežna okolica gre z njim."

(Ivan Pucelj)
 
Levstikov trg 1, 1315 Velike Lašče
 

Pokličite nas

+386 1 7810 370

 

Sledite nam na socialnih omrežjih