Občina velike Lašče | Občina

Pohvalo župana prejme LARA NEDELJKOVIČ za izredne uspehe na plesnem tekmovanju.


Nek citat je, ki pravi, da je ples z nogami ena stvar, če pa resnično uživaš in plešeš s srcem, je pa to povsem nekaj drugega. Ta misel se še posebej dotakne plesalcev na vozičkih.

Lara Nedeljkovič je študentka Fakultete za upravo Univerze v Ljubljani. V plesnem klubu Zebra pridno trenira standardne in latinskoameriške plese. Že samo po dveh mescih, ko je prvič vstopila v klub, se je junija lansko leto udeležila Državnega tekmovanja in osvojila prvo mesto. Lara tekmuje na najvišjem nivoju pod okriljem Paraolimpijskega komiteja. Konec marca letos, se udeležila tridnevnega mednarodnega tekmovanja na Nizozemskem, kjer je osvojila kar tri zlate medalje, na najvišjem nivoju pa si je priplesala polfinale. En mesec po tekmi na Nizozemskem, se je udeležila še mednarodnega tekmovanja v Nemčiji, kjer je tekmovala na najvišjem nivoju v kategoriji single in si priplesala četrtfinale. Po tekmi na Nizozemskem pa se ji je nasmehnila sreča in dobila je hodečega soplesalca, s katerim že pridno trenirata za Državno prvenstvo. Lara je vzor poguma in doseganja zadanih ciljev ne glede na okoliščine. .

Občina velike Lašče | Lara Nedeljkovic priznanje 2018

Lara Nedeljkovič ob prejemu županove pohvale

Pin It
 

Kontaktni obrazec

Pišite nam

Prosimo, zaupajte nam pravi e-naslov, da vam bomo lahko odgovorili.

Občina Velike Lašče

Več o nas

"Ni potrebno, da je to vaš rodni kraj; dovolj je, da ste le nekaj let vdihavali ta zrak. Lašč ne pozabite nikoli! Pravi Laščan pa naj gre kamorkoli, čisto vseeno je: Amerika, Sibirija, Dunaj ali Beograd. Vsa tista čudežna okolica gre z njim."

(Ivan Pucelj)
 
Levstikov trg 1, 1315 Velike Lašče
 

Pokličite nas

+386 1 7810 370

 

Sledite nam na socialnih omrežjih