Občina velike Lašče | Občina

Pohvalo župana prejme Dren Gruden za izjemne uspehe v Osnovni šoli Primoža Trubarja Velike Lašče. 


Obrazložitev ob podelitvi:

Dren Gruden je devetošolec, ki bo čez nekaj dni zaključil šolanje v Velikih Laščah. V devetih letih šolanja je pustil izreden vtis in dosegel učne rezultate, ki bodo lahko v spodbudo še številnim generacijam.

Zbral je neverjetno število odličnih ocen in na prste mizarjeve roke bi lahko prešteli ocene nižje od petice. To pa je Dren nadgradil še s številnimi zlatimi, srebrnimi in bronastimi priznanji na tekmovanjih iz znanja. Navadno rečemo, da je človek »močan« na enem področju. Pri Drenu je to drugače. Je izreden matematik in po drugi strani odličen pesnik, izjemen fizik in tudi eden najboljših športnikov na šoli.

V letošnjem šolskem letu je najodmevnejše uspehe dosegel na tekmovanjih iz znanja matematike in fizike, kjer je dobil zlato priznanje in bil eden najboljših v državi. Dobil je tudi srebrno priznanje na tekmovanjih iz zabavne matematike, kemije ter poznavanja diabetesa. K temu pa je dodal še bronasta priznanja iz logike, astronomije in slovenščine. Ob tem je pisal pesmi, sodeloval na literarnih natečajih ter se udejstvoval na športnih tekmovanjih.

Prepričani smo, da si Dren Gruden zasluži občinsko priznanje in na njegovi nadaljnji izobraževalni in življenjski poti mu želimo veliko sreče in novih uspehov.

Pin It
 

Kontaktni obrazec

Pišite nam

Prosimo, zaupajte nam pravi e-naslov, da vam bomo lahko odgovorili.

Občina Velike Lašče

Več o nas

"Ni potrebno, da je to vaš rodni kraj; dovolj je, da ste le nekaj let vdihavali ta zrak. Lašč ne pozabite nikoli! Pravi Laščan pa naj gre kamorkoli, čisto vseeno je: Amerika, Sibirija, Dunaj ali Beograd. Vsa tista čudežna okolica gre z njim."

(Ivan Pucelj)
 
Levstikov trg 1, 1315 Velike Lašče
 

Pokličite nas

+386 1 7810 370

 

Sledite nam na socialnih omrežjih