Občina velike Lašče | Občina

V skladu z občinskim odlokom o priznanjih in nagradah je Občinski svet Občine Velike Lašče na 6. redni seji, dne 20. maja 2015, sprejel sklep:

Priznanje Občine Velike Lašče se podeli podjetju TRGOUP, d.o.o. iz Velikih Lašč za uspešno delo na področju gospodarstva.

 

Priznanje je bilo podeljeno na slavnostni akademiji ob občinskem prazniku, 5. junija 2015.

Obrazložitev ob podelitvi:

Začetek poslovanja podjetja Trgoup d.o.o., katerega osnovna dejavnost je trgovina, sega v leto 1993. Prvotno so imeli zaposlena dva delavca, danes pa so redno zaposleni štirje delavci in eden pogodbeno. Obseg poslovanja se je od začetkov do danes zelo povečal, kar je nesporni dokaz uspešnega dela vseh zaposlenih. V prihodnosti imajo še veliko načrtov v smeri posodobitve oziroma izgradnje nove prodajalne in zaposlitve novih sodelavcev. V kolektivu podjetja se močno zavedajo, kako pomemben je vsak kupec. Zato poskušajo do vseh, ki prestopijo prag njihove trgovine, ustvariti prijazen odnos in ustreči vsaki njihovi želji. Če nekdo nujno potrebuje določen material, ga nemalokrat izdajo tudi izven rednega delovnega časa in na željo kupca pripeljejo tudi na dom.

Pomembno je omeniti še njihovo donatorstvo oziroma sponzorstvo. Prepričani smo, da v občini ni športnega, kulturnega, turističnega, gasilskega ali drugega društva, ki od podjetja Trgoup d.o.o, še ni prejelo sponzorskih sredstev. In tudi za to si to podjetje zasluži občinsko priznanje.

Pin It
 

Kontaktni obrazec

Pišite nam

Prosimo, zaupajte nam pravi e-naslov, da vam bomo lahko odgovorili.

Občina Velike Lašče

Več o nas

"Ni potrebno, da je to vaš rodni kraj; dovolj je, da ste le nekaj let vdihavali ta zrak. Lašč ne pozabite nikoli! Pravi Laščan pa naj gre kamorkoli, čisto vseeno je: Amerika, Sibirija, Dunaj ali Beograd. Vsa tista čudežna okolica gre z njim."

(Ivan Pucelj)
 
Levstikov trg 1, 1315 Velike Lašče
 

Pokličite nas

+386 1 7810 370

 

Sledite nam na socialnih omrežjih