Občina velike Lašče | Občina

Vloga se nanaša na uporabo zvočnih naprav na shodu ali prireditvi, ki poteka oziroma se izvaja na prostem, v odprtem prostoru stavbe ali na odprti ali nepokriti površini objekta oziroma stavbe. Kadar gre za shod ali prireditev v objektu za športne ali druge javne prireditve, za katerega je bilo v skladu s predpisi s področja varstva okolja, ki urejajo hrup v okolju, izdano okoljevarstveno dovoljenje za obratovanje, vloge ni potrebno oddati.
Odobrena vloga vam služi kot priloga k:

  • prošnji za dovoljenje izvedbe javne prireditve oziroma javnega shoda, ki ga izda Upravna enota, več na naslednji povezavi);
  • prijavi prireditve na Policijski postaji.

Pravna podlaga v Republiki Sloveniji

Uredba o načinu uporabe zvočnih naprav, ki na shodih in prireditvah povzročajo hrup (Uradni list RS, št. 118/05)

Vlogo lahko vloži organizator prireditve, shoda.

Vlogo lahko oddate osebno v času uradnih ur v sprejemni pisarni Občine Velike Lašče, pošljete po pošti ali pošljete preko e-pošte na: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

 

Kontaktni obrazec

Pišite nam

Prosimo, zaupajte nam pravi e-naslov, da vam bomo lahko odgovorili.

Občina Velike Lašče

Več o nas

"Ni potrebno, da je to vaš rodni kraj; dovolj je, da ste le nekaj let vdihavali ta zrak. Lašč ne pozabite nikoli! Pravi Laščan pa naj gre kamorkoli, čisto vseeno je: Amerika, Sibirija, Dunaj ali Beograd. Vsa tista čudežna okolica gre z njim."

(Ivan Pucelj)
 
Levstikov trg 1, 1315 Velike Lašče
 

Pokličite nas

+386 1 7810 370

 

Sledite nam na socialnih omrežjih