+386 1 781 03 70     obcina@velike-lasce.si     TURIZEM V VELIKIH LAŠČAH

Domov » Eva Pečnik
Občina Velike Lašče | Eva Pečnik

Eva Pečnik

Pohvalo župana prejme EVA PEČNIK za izjemne uspehe v Osnovni šoli Primoža Trubarja Velike Lašče

 

Eva Pečnik je devetošolka, ki zaključuje osnovno šolanje v Velikih Laščah. V devetih letih je pustila izreden vtis in dosegla odlične učne rezultate, ki bodo v spodbudo številnim naslednjim generacijam.

Eva je vseh letih šolanja zbrala neverjetno število odličnih ocen, redko se je pojavila kakšna štirica. Vsa leta so bila njena spričevala odlična. Vse to je Eva nadgradila še s številnimi zlatimi, srebrnimi in bronastimi priznanji na različnih tekmovanjih iz znanja.

Navadno rečemo, da je vsak človek »močan« na enem področju. Pri Evi pa je to drugače. Odličnost je sposobna doseči na številnih področjih. Je izredna matematičarka in po drugi strani odlična glasbenica, odlična v fizik in biologiji.

Najodmevnejše uspehe je dosegla na tekmovanjih iz znanja matematike, fizike, logike in biologije, kjer je dobila zlata in srebrna priznanja (srebrno državno priznanje Logična pošast (7. r), srebrno državno priznanje za Vegovo tekmovanje (7. r), srebrno državno priznanje za tekmovanje Matemček (8. r), srebrno Proteusovo priznanje (8. r), srebrno priznanje za razvedrilno matematiko (8. r), srebrno državno priznanje za Vegovo tekmovanje (8. r), zlato priznanje za tekmovanje Logična pošast (8. r), srebrno državno priznanje za tekmovanje Matemček (9.r), srebrno priznanje za razvedrilno matematiko (9. r).

Osvojila je tudi Zlato Trstiko na likovnem natečaju.

Velik uspeh pa dosega tudi na tekmovanjih v okviru glasbene šole, tako na državni kot mednarodni ravni (bronasto priznanje na državnem tekmovanju Temsig (solo violončelo), zlato priznanje na mednarodnem tekmovanju Svirél (solo violončelo), zlato priznanje na mednarodnem tekmovanju Fantast (solo violončelo), zlato priznanje na mednarodnem tekmovanju Oskar Rieding (komorna skupina-klavirski trio), zlato priznanje in osvojenih 100 točk na mednarodnem tekmovanju “Ivo Vinco” (komorna skupina-klavirski trio).

Občina Velike Lašče | Eva Pečnik