+386 1 781 03 70     obcina@velike-lasce.si     TURIZEM V VELIKIH LAŠČAH

Domov » Sara Dovič
Občina Velike Lašče | Sara Dovič

Sara Dovič

Pohvalo župana prejme SARA DOVIČ za izjemne uspehe v Osnovni šoli Primoža Trubarja Velike Lašče.

Saro Dovič krasijo vrline, kot so razgledanost, bistrost, delavnost, odgovornost. Poznamo jo kot odkrito in pravično, iskreno in razmišljujoče dekle, visokih moralnih vrednot. Pozna svoje dolžnosti, ki jih vestno opravlja, rada sodeluje pri pouku in pri tem kaže svojo kreativnost. Svojim prijateljem stoji ob strani, zna jim prisluhniti kot odprta, čuteča oseba, na pomoč katere lahko vedno računajo.

Svojo bistrost in talente je pokazala v osnovni in glasbeni šoli. Vsa leta je bila odlična učenka, udeleževala se je različnih tekmovanj, najuspešnejša je bila na naravoslovnem področju. Njeno logično razmišljanje jo v generaciji uvršča med najboljšo matematičarko na šoli. Vrsto let je obiskovala dodatni pouk in vseh devet let tekmovala iz omenjenega predmeta, zaradi česar si je letošnje leto pridobila diamantno priznanje.

Sara je spoštljiva in prijazna sogovornica, vesela, nasmejana, pripravljena priskočiti na pomoč, hkrati pa izjemna bralka, ki večinoma posega po literaturi v angleškem jeziku. V glasbi so ji najbližje črne in bele tipke, spretna pa je tudi s strunami. Tako z glasbo širi pesem in dobro voljo tudi zunaj šolskih prostorov.

Na njeni izobraževalni poti ji želimo, da bi ob različnih intelektualnih izzivih potešila svojo radovednost in čim bolj razvila svoje številne talente.

Občina Velike Lašče | Sara Dovič